Qysh

If you have information about this name, share it in the comments area below!

Qysh Expression, Qysh Soul Urge, Qysh Inner Dream

Numerology information Qysh:

 • Name Number: 6. Meaning: Home, Family, Love, Balance, Harmony, Help, Warmth, Social justice

Songs about Qysh:

 • Je Ka Lune Qysh Don Vete by Xhela from the Album Nuk Kam Faj
 • Luj Luj Qysh Eshte Reni by Lumturije Berisha from the Album Lumturije Berisha
 • A Mdon Gjith Qysh Mke Dasht (Live) by MiMa from the Album Dasmen Kush E Nisi (Live)
 • Nanen Qysh E Ki by Mensuri from the Album Nanen Qysh E Ki
 • Qysh Du Vete by Shkendije Mujaj from the Album Plus Minus
 • Qysh E Don Shoqnia (Live) by Edona Llalloshi from the Album Edona (Live)
 • Qysh E Don Shoqnia (Live) by Edona Llalloshi from the Album Edona (Live)
 • Qysh E Ka Lan Zoti by Albina Jahjaga from the Album Pse Gabove
 • Qysh E Lype Ke Me Gjet by Afërdita Demaku from the Album Kokan Mbledh Qikat Për Qef
 • Qysh Je by Kaos from the Album X
 • Show more ...

Books about Qysh:

 • Songs of the Frontier Warriors: Kenge Kreshnikesh--Albanian Epic Verse in a Bilingual English-Albanian Edition - Feb 1, 2004 by Robert Elsie and Janice Mathie-Heck
 • çdo gjë është ftesë për dehje (Albanian Edition) - Sep 5, 2015 by Artan Mustafa
 • Enver Hoxha: E para biografi e bazuar në dokumentet e arkivit personal dhe në rrëfimet e atyre që e njohën (Albanian... - Jun 15, 2011 by Blendi Fevziu
 • Naim Frashëri: Poezi të zgjedhura (Albanian Edition) - Apr 23, 2014 by Naim Frashëri
 • Pezhishkat (Albanian Edition) - Mar 10, 2015 by Thani Naqo
 • Baba Tomorri: Poezi - Fabula - Komedi (Albanian Edition) - Apr 25, 2014 by Çajupi, Andon Zako
 • Rubairat (Albanian Edition) - Sep 4, 2014 by Omar Khajam
 • Vepra Ii (Albanian Edition) - Jul 27, 2015 by Jeton Kelmendi
 • Fabulat e La Fontaine (Albanian Edition) - Jan 9, 2012 by Leka Bezhani
 • Tuneli i dhendureve (Albanian Edition) - Oct 25, 2014 by Shkelqim Cela
 • Show more ...

Go to Top